Вітаємо з днем тезоіменитства

Цьогоріч, у велике світле свято Вознесіння Господнього, ми підносимо щирі молитви і сердечні вітання з нагоди ще одного особливого для нас приводу – дня тезоіменитства Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія.

Дорогий нашому серцю Владико! Бог з великої любові дарував українському народу такого Першосвятителя і Архіпастиря як Ви. Особливо це відчувається в ці непрості й буремні часи. Ви як вправний керманич впевнено, мудро і розсудливо ведете корабель нашої Церкви під міцними вітрилами любові до Господа, ближніх і України, вірної Богові і своєму народові, крізь бурхливе море життєвих незгод, війни і численних випробувань. Ведете нас до правди, свободи, волі і перемоги, до остаточного звільнення від духовних пут «русского міра», до самобутнього відродження і розквіту.

Наслідуючи свого небесного покровителя – святителя Епіфанія, єпископа Кіпрського – Ви, Блаженнійший Владико, викриваєте неправду і робите все задля мирної єдності Церкви. Ваша віра діяльна. Ваші прагнення доброчесні. Ваша паства – повнота Православної Церкви України – надійна, згуртована і вірна.

Нехай Господь береже Вас від кривдників і супротивників, дарує Вам міцне здоров’я, наснагу та довголіття – діяти й далі на славу Божу, на благо нашого народу і розбудову єдиної помісної Української Православної Церкви! Εἰς πολλὰ ἔτη, δέσποτα!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *